XELEBRATION 2010 m/ CODE 64 + SPEKTRALIZED + SPARK + KAOS-FREKVENZ + SOLAR TEMPLE

CODE 64 (s/n) – melodiøs electropop
Code-64-w
Norgesvennene har siden 2002 gjestet fedrelandet utrolige 8 ganger, inkludert et uforglemmelig comeback på fjorårets ElektroStat Festival i Oslo med vår egen Bjørn Marius ‘Bariuz’ Borg (Black Comedy + Protostar) som ny vokalist etter Henrik Pihl. Trekløveret er nå gått fra Angel Productions og Memento Materia til det svenske plateselskapet Progress Productions, og jobber i kjølvannet av sin nylig lanserte internett-EP ‘Stasis’ med sin tredje skive ‘Trialogue’ som slippes i løpet av høsten 2010. For tilhengere av Mind.In.A.Box og technobasert elektropop med catchy vokal!
www.myspace.com/code64
Advanced Robotics – Video Edit

SPEKTRALIZED (n) – catchy futurepop
Spektralized-promobilde-w
Med sine tidligere album ELEMENTS OF TRUTH og CAPTURE THE MOMENT, som gjorde stor suksess hjemme i Norge og rundt om i verden, er det Fredrikstad-baserte popbandet Spektralized endelig klare for å slippe sitt nye album THE PUZZLE.
Med sine edgy grooves,fengende dansemelodier og sterke vokal skal de igjen trollbinde publikum inn i sin egen verden av elektronisk futuristisk synthpop av beste kvalitet.
www.myspace.com/spektralized
«No Regrets»

SPARK! (s) – old school EBM
SPARK!-w
Den svenske, Progress Productions-signerte duoen SPARK! (Mattias Ziessow og Stefan Brorsson) har de siste årene tatt den elektroniske musikkscenen med storm!
Deres intense musikk kombinert med energiske LIVE-opptredner har ført bandet til toppen av de mest populære EBM-artister pr. 2010.
Med sin miksende av god, gammeldags EBM – altså Electronic Body Music – med et moderne pop-preg, har SPARK! samtidig innført noe helt nytt og spennende i sjangeren.

Mattias’ dype melodi-innsikt og Stefans sterke vokal på svensk flettes sammen i en perfekt harmoni som de aller fleste vil like. Ingen dansegulv verden over vil stå stille når
SPARK!s harde beats og flotte melodier braker løs fra scenen!
www.myspace.com/sparkamig
«Ett Lejon I Dig»

KAOS-FREQUENZ (d) – dark harsh aggrotech/endzeit/electro
Kaos-Frequenz-w
En hel-elektronisk aften er ikke komplett uten en dose med tyngre aggrotech (også kjent som endzeit og dark, harsh electro) fra sjangerens opphavsland Tyskland. For de som gikk glipp av Torsten Kroke på ‘HyperElektric’ på 3B i Trondheim 30. april, kommer nå en ny, eksklusiv mulighet til å oppleve mannen bak de brutale Sonic-X/Alive-utgivelsene ‘Never Ending Torture’ og ‘Sadistic Monsters EP’ LIVE i Oslo! For tilhengere av band som Suicide Commando, Hocico og Alien Vampires.
www.myspace.com/kaosfrequenz
«Blood Game»

SOLAR TEMPLE (n) – 80-talls synthpop
Solar-Temple-web
Ismael Henriksen, grunnleggeren av bandet som tidligere het The Order of The Solar Temple, er sterkt tilbake med en rekke nye og sterke låter, inkludert den umiddelbare lokalfavoritten ‘The Second Mistake’ (hvor selveste In Vein-gründer Christer Eriksen fungerte som stand-in på musikkvideoen). Se frem til en konsert hvor legendariske inspirasjonskilder som Joy Division, Front 242 og Suicide føres sammen i melodiøs og perfekt harmoni klassisk 1980-talls synthpop verdig.
www.myspace.com/theorderofthesolartemple
«The Second Mistake»

Support:

DJ Elec This! (tidligere kjent fra bl.a. Magenta og Margaret Berger, samt remixer for Apoptygma Berzerk, Celldweller, Kant Kino m.fl.)
DJ Optimus Prime (Cyberdyne Club)
DJ Electro (Cyberdyne Club, The Altern80s, XELABRATION)

NB! DØRENE ÅPNER 20:00. FØRSTE BAND GÅR PÅ 20:30 PRESIS! KOM TIDLIG!
Festen er åpen for ALLE, så invitér alle musikkelskere :-)
www.myspace.com/xelabration
Flyer-XELABRATION-2010-w