XELERATE + DIRT INC. + ACID BULLET

Billetter Kr.100,- i døra fra KL.21.00                                         
PS: 50 første innbetalende får 1 stk signert «Shitkickers»! FACEBOOK-EVENT

Hard-Rock herlighetene XELERATE er stolte over å kunne presentere sitt første album – «Shitkickers», og inviterer nå til en heidundrande releasefest!
Med seg denne herlige aften har de 2 heftige rockeband – Dirt inc. og Acid Bullet!

XELERATE
ble etablert noen år tilbake, og har nå etter en lengre pause, spilt sammen igjen siden 2010 ! Med full trøkk i ekte rockestil, presenterer bandet eget låtmateriale, og spiller målrettet for sin urokkelig tro på rockens rennesanse!

Xelerate spilte seg nylig inn i den respektable «top 10 listen» i Emergenza finalen i 2012, fra i alt 70 band og flere innledende runder. Bandet har også blitt spilt på Canadisk radio . Xelerate lanserer sitt første album i september 2012 – Shitkickers, og er allerede i full gang med låter til vår neste utgivelse. Riffbasert rock’n roll og bunnsolid groove – toppet med en energisk, rå og følelsesladet vokal – DET er Xelerate!
www.facebook.com/xelerate

DIRT INC.
entret Svenska Grammofonstudion sammen med produsent John Agnello (Madrugada, Turboneger, Dinosaur Jr.) i Juli 2011. Etter hektiske innspillingsdager i Gøteborg, fløy bandet over til New York der samme Agnello og George Marino (Metallica, Guns N Roses, Led Zeppelin, AC/DC, Coldplay) fullførte produksjonen hos Sterling sound i August. Resultatet av innspillingen der fem musikere med svært forskjellige inspirasjonskilder møtes kan føles som en vill og kompromissløs høststorm. Et luftig, vått og rufsete lydbilde som gjør Dirt Inc. til en smeltedigel av rockens dominerende uttrykk de siste 4 tiår.

Det instrumentale strekker seg som en flyvetur fra det svevende 70-tallet, innom 80-tallets glamorøse L.A-rock før den tar en kraftig dukkert i 90-tallets rufsete grunge epoke, og kommer opp skitten og forbannet i det nye tusenåret med vokalist Lars Eriko snerrende som et potensielt avkom av Ozzy Osbourne og Dave Grohl. Bandet har foreløpig inget management, er fortsatt usignert, og jobber nå iherdig mot sin første release.
www.facebook.com/dirtinc

ACID BULLET
Rockebandet Acid Bullet, med David Castillo (26) i front, har røtter i Peru, der det opprinnelig ble startet av David og broren Luis. De to brødrene står bak hele låtmaterialet til bandet. Nå har Acid Bullet base i Oslo, der David har fått med seg Kim Engebakken og Martin Seim på gitar, Henrik Holten på trommer og Bogdan Osyka på bass. Med musikere fra Peru, Norge og Ukraina har Acid Bullet med seg påvirkning fra hele verden og fra internasjonal musikk, spesielt amerikansk og brittisk rock.

Bandet henter inspirasjon fra band som Led Zeppelin, Deep Purple, Guns N’ Roses og tidlig Lenny Kravitz og kan sammenlignes med moderne retrorock fra Wolfmother, Jet eller Arctic Monkeys.?Acid Bullet har deltatt i flere bandkonkurranser med suksess det siste halvåret og gikk til Norgesfinalene i både Global Battle of the Bands og Emergenza Festival, sistnevnte der de spilte seg til topp 10 på Rockefeller i mai.

Etter å ha gått av med seieren i Preståsfestivalens bandkonkurranse åpnet bandet også for Stage Dolls i Sandefjord i sommer. Acid Bullet er også plukket ut til radiospilling på Radio Rox via deres aktivitet ‘Lucky Strike’ og er også spilt på Radio Latinamerika.?Forvent høyt trykk med skitne riff, rytmer og bass som får hjertet til å slå fortere og en allsidig og rå stemme, som til sammen blir summen av sjangeren som ga oss de beste sangene i musikkhistorien.
www.facebook.com/acidbullet