YTO SOLREISER debuterer med et sylskarpt, mørkt, groovy, stemningsfullt og uforutsigbart konseptalbum! FRI ENTRÉ

yto-w1YTO SOLREISER debuterer med et sylskarpt, mørkt, groovy, stemningsfullt og uforutsigbart konseptalbum som tar deg med på en reise ut i verden, bort fra lyset og fornuften, ned i nattens mørke vanvidd og hjem igjen.

Den uvanlige instrumentasjonen og massive produksjonen gir et sound som er distinkt og gjenkjennelig. Musikken er likevel variert, kompleks og overraskende. Albumet er produsert, mikset, mastret og designet av Thomas Wang, gitaristen i bandet, og kommer utvilsomt til å sette et tydelig fotavtrykk i dette tiårs musikkhistorie. Dette er en plate man kan elske, hate, danse, reise, og drømme til.

YTO Solreiser har blitt beskrevet som «Noe av det friskeste fra den tyngre delen av norsk musikkundergrunn på årevis. Med sin uredde og kompromissløse hang til sjangerblanding og kreativt formspråk, viser bandet en unik vilje til nyskaping og eksperimentering med utgangspunkt i en sjanger, kanskje mest kjent for konservativ tradisjonalisme og nostalgi. YTO spør heller ikke lytteren om det er greit at de gjør sånn og sånn, de slenger det i trynet ditt med nerve og energi som oser av råskap, autoritet og beinhard musikalsk dyktighet.» – NRK P3.

Få en ekslusiv førpremiere på albumet på: www.yto.no/solreiser-album

Onsdag 1 april settes Gamla på hodet da YTO SOLREISER slipper sitt debutalbum med konsert, extravaganza, djs, kunstutstilling med malerisk tolkning av albumet og oppvartning av våre flotte hotte vertinner i matchende kjoler fra Vatle Design. Gratis inngang! Dørene åpner 2000, konsert 2200.

YTO krever at det de gjør er rett!
www.myspace.com/ytooslo