ZOUK-LAMBADA PARTY m/ KAYSHA (F) + DJ Waldo (PT) + DJ Ji (An)

Billetter Kr.220 i døra fra KL.22.00 – Forhåndsbestilling Kr.200 av billetter på: bmlemcevents@hotmail.com  (Hentefrist ved midnatt!)     FACEBOOK-EVENT
Kaysha2-w
Dansekulturen Kizomba Zouk har fått et større fotfeste på Gamla denne våren og inn hentes store artister i sjangeren av arrangører med base i det latin-afro-karibiske miljøet for slik musikk og dans i Oslo.

Kizomba Zouk er en musikkform som er vel så kjent for sin vel så sensuelle pardans. Afro-karibisk latino-musikk som er en blanding av tradisjonell Semba, Zouk og kompass musikk fra de fransk-karibiske øyer sunget generelt på portugisisk,engelsk og creolé. Sjangeren utviklet seg både på de karibiske øyer, i Brasil og i deler av syd-Europa på slutten av 80-tallet.

2 ganger denne våren har det vært ekstase og fullt hus på Gamla, først med Mika Mendes (F) i mars, så Nelson Freitas nå i mai og nå, lør 15 juni er det Zouk Lambada-stilen som står i fokus når BML & EMC Events booker inn enda en konge i sjangeren, nemlig KAYSHA (F) i selskap med lokale DJ´s i Oslo-miljøet, nemlig DJ Waldo og DJ Ji.

Kaysha er opprinnelig fra Kongo, men som mange andre er kongolisirere er Frankrike blitt hjemland hvor han siden debuten og den store hit´en «Bounce Baby» i 1998 har bygd seg en stor karriere og har nå gitt ut 12 skiver, deriblant den siste «Raw Like Sushi». Ikke minst via de tusenvis av konsertene han har holdt i nettopp Afrika og Vest-Indiske øyer. 2 ganger, i 2000 og 2004, har han vunnnet The Kora Award for beste afrikanske artist.

I 2000 kom «Worldwideechicho» som duoprosjekt sammen med Wu Tang Clan´s Killah Priest. i 2003 hadde han og en større hit i Afrika med singelen «On dit quoi»,som kom på han egen label Sushiraw, men ikke minst er Kaysha en suksessrik produsent på den Afro-karibiske scenen hvor artister som Passi, Solaar, Jacob Desvarieux, Soumia, Elizio, Ludo har nydt godt av hans talent.

srfamily.com/search/Kaysha
www.facebook.com/lovekaysha

DJ-Waldo-wDJ WALDO
www.facebook.com/deejaywaldo

DJ JI